S.C. KRISANA 2002 S.R.L.
 
Bine ați venit pe
   Home      Planificare evenimente
     
 
Doriți un Joc de Artificii? Este foarte simplu. Luați legătura cu noi cu cel puțin 15 zile înainte de desfășurarea evenimentului .

 

Avem o ofertă de jocuri de artificii adaptabilă conform cerințelor dumneavoastră și necesității evenimentului ce va avea loc.

1.   Nu te grăbi să-l faci de multe minute ci să fie cât mai spectaculos. Ia legatura prin e-mail sau telefon și spune ce îți dorești. Ți se va recomanda pachetul oportun pentru evenimentul și locația de care dispui.

2.   După obținerea informațiilor dorite, specialiștii nostri se vor deplasa la fața locului, în vederea fixării planului vizual și negocierea propriu-zisă.

 

3.   S.C. Krisana 2002 S.R.L., va obține în termenul legal toate avizele necesare desfășurării jocului de artificii, de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, Primăria locală, Pompierii Militari și Inspectoratul Județean de Poliție secția Arme, muniții, explozivi și substanțe toxice.

 

4.   După indeplinirea formalităților, în baza ofertei înaintate și aprobate se va semna contractul de prestări servicii.

 
 
S.C. Krisana 2002 S.R.L.

-    asigură echipa de profesioniști în vederea desfășurării jocului de artificii

-    asigură avizele necesare de la organele legale

-    asigură măsurile de sigurantă necesare lucrului cu materii explozive

-    asigură transportul materialelor la locul de desfășurare

-    execută jocul de artificii la ora fixată de comun acord

 

Beneficiarul se obligă să asigure siguranța zonei de montare și acțiune, iar în cazul în care numărul spectatorilor este mare, să asigure personal specializat de protecție (poliție, jandarmi, firme de pază, etc.).